Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Häll över krossade tomater, vin ochvatten. vatten så det knappt täcker benen. Viss mat man gör blir bara sådär helt fantastiskt god, alla smaker sitter perfekt och man bara njuter när man äter
Tillsätt då paprikor och majs ochlåt allt fräsa tillsammans. Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne
Smält chokladen i mikron ochlåt den svalna något. Rör ner de två återstående äggulorna i krämen. och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen
Börja med att bryna högreven med smör och rikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om. Lägg i hälften av grönsakerna i grytan, lägg köttet på och resten av grönsakerna ovanpå
Avsluta med att röra ner färskpressad citronjuice och hackad dragon. Är du hemma under dagen kan du med fördel vänta med att lägga i morötterna några timmar, så behåller de sin krispighet lite bättre
Låt svalna några timmar i kylen. att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
I lägenheten i Alanya har vi gasspis, så attlåta buljong och annan mat bli färdiglagad i den isolerande Wonderbagen är verkligen ett klimatsmart, billigt och säkert sätt attlångkoka
Och under tiden kan man passa på att göra något helt annat. Som att baka till exempel. Nu när vi tillbringar allt mer tid inomhus kan vi låta maten stå och sköta sig självt på spisen eller i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.