Gör ett gott potatismosoch spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Gratineratpotatismos ser ju inte särskilt läckert ut. Nu när det är avklarat och vi är överens om att här finns inga färgglada bilder att inspireras av så får jag göra ett försök med ord i stället
Servera direkt, gärna med ett gott potatismos. Potatismos. Vi var och kollade på matinéföreställningen av the Phantom of the opera med Peter Jöback som fantomen och Emmi Christensson som Christine Daaé
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismosmed gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Som om inte det är tillräckligt med lyx så toppas moset med vispad grädde innan det ställs i ugnen och gratineras till superfin färg
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
lite matfett till att smöra formen med. Jag läser ganska många amerikanska matbloggar och har märkt att gratineratpotatismos verkar vara ett ganska vanligt tillbehör där borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.