Ikväll blev det iallafall en himla god liten hamburgare, smaksatt med lite färskost och sambal och serverad med rostat bröd, ugnsstekta potatisklyftor, grillade körsbärstomater, coleslaw med äpple, apelsin & vindruvor, avokadokeso och tomat- & mangosalsa
Ta upp dem med hålslev. Servera dem med kålen. Koka upp creme fraiche med 2 krm salt och lite peppar. 1. Koka upp saltat vatten i en stor gryta till kålen
Häll tomatsåsen över färsbiffarna i ugnsformen och toppa med riven ost. Färsbiffar på enklast möjliga vis, bara att platta ut hela paketet i stekpannan och steka som en enda stor biff och sedan dela i bitar innan gratineringen
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis eller potatismos och grönsaker. Ugn. 225 grader. Lägg ströbrödet i en skål och häll över mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.