Hamburgare. För är det något som vi svenskar (och många med oss) gillar så är det att grilla, i alla fall om man ska tro på alla mattidningar som översvämmar tidningshyllorna i affärerna
Det kan vara en gjord fisk, blandfärs eller lamm men det blir bäst med nötkött givetvis. Vi använder detta recept till lite utav varje men det är ett måste till vår hamburgare
Stek biffarna några minuter på varje sida i rikligt med smör eller kokosolja. Lägg upp biffen på ett stort salladsblad, ha på en skiva ost om så önskas, bacon går också bra (det have inte vi denna gång), på med dressing och sen bara att njuta
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgaremed bröd till middag. Vi serverade hamburgarna med aioli och sötpotatisklyftor kryddade med fajitakrydda
Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Forma fyra hamburgare. Med lite tid och omsorg kring tillbehören blir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.