Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Hade nästan maten färdig när de kom, det fick bli en kycklinggratäng… lätt att göra och mättande. Krydda kycklinginnerfilé bitarna med chicken&steak och stek till fin färg… hade ganska mycket med krydda på
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter. 4 st kycklingfiléer
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Skär kyckling i bitar. Fräs kyckling och lök i jordnötsolja tills de fått färg. Tillsätt salt, chili, farinsocker, soja, kycklingfond, pressad citron, jordnötssmör och kokosmjölk
Får jag kanske tipsa om kyckling ikväll. Ja, skippa fredagstacosen och gör kyckling idag istället tycker jag, jag lovar att detta är precis lika fredagsgott som tacos är, och definitivt mindre uttjatat
Skär kycklingfiléerna i strimlor. Woka kyckling och vitlök ett par minuter under ständig rörelse. Woka grönsakerna tillsammans med kycklingstrimlorna ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.