Gratinerad fläskfilé med portvinssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 2 msk smör
  • salt, svartpeppar
  • 125 g mozzarella
  • 1 kruka basilika, bladen
  • 25 g pinjekärnor
  • 75 g soltorkade tomater, marinerade och strimlade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm peppar
  • 4 dl sky + vatten
  • 2 msk kycklingfond, konc.
  • 3 msk Maizena ljus redning
  • 1 tsk imperial soy, Mrs Cheng
  • 2 msk rött portvin
  • svartpeppar
  • ugnsrostade sparrispotatishalvor
  • kokta haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.