Bryn dem på båda sidor och krydda med salt och peppar. Då jag tyckte att orginalreceptet (från matklubben) var lite väl snålt, så har jag själv ökat på lite här och var
Dela på. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten. Servera med 75 gram mild yoghurt vanilj
Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Avsluta med att hälla i grädden. Absolut en favorit när gäster ska komma på besök. Svampbruschetta. Stek i olivolja och tillsätt sedan de hackade tomaterna tillsammans med tomatpurén
Att istället för att köpa industrins färdigmat med mycket tillsatt sötma, laga riktig mat från grunden, har hjälpt både mig och Lennart på vår väg mot ett hälsosammare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.