Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna. Häll ner grahamsmjöl, rågmjöl och rågsikt och sätt igång assistenten så att mjöl och vätska blandas väl
Tjockleken kan man variera beroende på om man vill kunna skära tekakorna i två delar eller ej, men detta tyckte jag var lagom då vi vill kunna skära våra
Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. Blanda i mjölet och arbeta till en deg. Rulla degen till 12 st runda tekakor. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter
Smula jästen i en degbunke och häll över vattnet. De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Dela på Twitter Tekakor. Bröd och Bullar. Gjorde tekakor av mitt bullrecept. Tältet är rest och inredningen har börjat komma på plats, men brrrrr så kallt blev det på kvällen
Behöver era ugnsplåtar bakplåtspapper så ska ni självklart använda det. Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen
Platta till dom lite innan du slänger in dom i ugnen. Innan det så ville jag bara tipsa dig om mina goda tekakor, ja ifall du nu var sugen på lite färskt bröd till frukost
Smula ner jästen i en bunke och häll över mjölken, sockret och saltet. Felicia äter alltid fullkornsgröt till frukost och eftersom vi bakade hemma igår blev det tekakor för mig och Oskar till frukost
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.