Grönsakswok med bovetenudlar och ägg (glutenfritt). Wok med massor av grönsaker och näringsrika glutenfria nudlar är perfekt till vardags eftersom att det går snabbt och är ekonomiskt
Rör runt och smaka av grönsakswoken med hoisinsås, soja samt salt. Vill du toppa grönsakswoken med strimlat stekt ägg så vispar du ihop äggen i en skål samt steker till en äggröra eller tunn omelett i en stekpanna smord med lite matolja
Sjögräsnudlar - aloe vera och sjögräs, frånvaro av kalorier och kolhydrater men sprängfyllda med enzymer, vitaminer och mineraler - har sedan en vecka tillbaka stått på min kökshylla och undrat hur dem skall bli tillagade
Ett spännande tillbehör till julmaten som avviker från det traditionella, dessutom tillför rätten grönsaker till julbordet som balanserar de mer traditionella, rustika och salta kötträtterna
Jag är överkänslig mot dofter (får problem att andas). Det är därför svårt för mig att åka och handla, vilket är jättetråkigt eftersom jag alltid har tyckt att det är väldigt roligt att gå i mataffärer och kolla om det finns några nya, spännande varor
Ingredienser120 g champinjoner 1 st morot morötter 80 g stjälkselleri 1/2 st zucchini zucchinier 1/4 st salladskål 1 st röd paprika röda paprikor 1 st röd chili 100 g sockerärtor 2 msk matolja 1 msk ostronsås 1 tsk socker (valfritt) 1/2 tsk salt
Denna enkla grönsakswok går att variera i det oändliga med de grönsaker man har hemma. Grönsakswok med sesamfrön4 port3 vårlökar1 gul paprika1 röd paprika1 ask sockerärtor2 morötter1 stånd färsk broccoli1 msk neutral olja (ex
Grönsakswok är utmärkt och billig kylskåpsrensarmat, som dessutom går väldigt snabbt är röra ihop. Denna gång var det lök, vitkål, zucchini, morötter och paprika som åkte ner i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.