Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraicheoch stenbitsrom som är riktigt gottoch ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
) och spetsat med Xanté blir det en perfekt välkomstdrink på adventsminglet. ( Det hade varit mysigt med rimfrost och snö utanför fönsterna när adventsljusen tänds
Biffarna gjorde jag fluffiga pågräddeoch matchade med örtkryddor och senap med en skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare på husmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
Häll nu ned crèmefraicheoch resten av färskosten samt en lite slurk matlagningsgrädde. Fräscha grönsaker som du skär i olika bitar på tvären och längden ringla olivolja och honung över
Gör så här - Linda en skiva bacon runt chilin, knip ihop ändarna och pensla med olivolja. Receptet är med i min spalt under SmåttochGott i senaste Isabellas
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i gräddeochcrèmefraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.