Hetta upp en kastrull med smör och fräs alltsammans i några minuter. 1Bryn färsen i smör i en stekpanna tills den är genomstekt och smula den samtidigt med en gaffel. 1Blanda ner färsen i kastrullen tillsammans med tomatpuré och fräs i 1 minut. 1Häll upp soppan i skålar, lägg på en klick crème fraiche och toppa med färsk oregano. 1Servera soppan tillsammans med bröd
Ingredienser Portioner. 4 400 g fryst torsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g fast potatis 1 fänkål 2 msk olja 3 msk tomatpuré 1 l fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 1 dl lätt crème fraiche salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Koka upp vatten med buljongtärningarna. "Tärna" o skiva alla grönsaker o kycklingen. m mjuknar, men ändå är "al dente" (lite tuggmotstånd)Smaka av med kryddorna o strö till sist, innan servering, över färsk, klippt persilja
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.