Gröna wraps
rawfoodevent
rawfoodevent
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gröna wraps
  • Ingredienser (2 pers)
  • 4 rispapper 2 nävar gröna blad
  • 4 cocktailtomater Färs
  • 1 dl valnötter
  • 2 msk tamari
  • 1 1/2 tsk spiskummin
  • 1/4 tsk chilipulver
  • Fyllning
  • 1 avokado 1/4 gurka 1/4 zucchini 2 nävar ärtskott
  • 2 nävar babyspenat
  • 2 nävar koriander
  • Dipp
  • 2 cm ingefära
  • 1 citron (saften)
  • 1/2 dl pinjenötter
  • 1 dl rapsolja
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 msk sesamolja
  • Gör så här
  • Börja skär upp grönsakerna i fyllningen till stavar
  • Mixa alla ingredienser i färsen i mixer eller med mixerstav
  • Mixa alla ingredienser i dippen i mixer eller med mixerstav
  • Blötlägg rispapper i ljummet vatten
  • Lägg ut rispapper på skärbräda
  • Klicka på färs
  • Fyll med fyllning
  • Vik nedtill och upptill först, sen högra sidan. Spänn åt när du viker in sista vänstra sidan av rispappret
  • Vänd på paketet
  • Lägg på bädd av gröna blad
  • Ripla dippen över wrapen
  • Dekorera eventuellt med cocktail tomater
  • Tack Marika och Carina för receptet!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.