Koka upp soppan och servera sedan med ett gott bröd och grönkålspesto. Fyll på med vattnet. Tillsätter man sedan lite lök och kanske vin blir den en lyxig middag
Förslag på mousserandevin. Dra av från plattan och rör i vinet. ) Grönärtsoppamed bubbel. De gröna söta ärtorna och grädden tillsammans med bubblet kan inte annat än att sprida glädje i hela kroppen
Skala och hacka löken och fräs den mjuk i en gryta med smör. Smaka av med salt och peppar. Lägg ut kexen på en plåt med bakplåtspapper och strö på osten
se/kvinnan. Så från och med nu får ni gärna följa mig på aveny. Den här bloggen kommer inte försvinna men kanske blir det lite färre inlägg eftersom jag fokuserar mycket på den nya
Häll tillbaka i kastrullen, blanda i grädde, vin och fond. Grönärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.