Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg medgrön sparris. När jag kikade ner i fiskdisken inför fredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningen med fiskpaket utmärkt
14 portioner kokt couscous och/eller grönsalladRub. Gnid in laxen med rub, och låt den marinera i rumstemperatur i 20 minuter eller i kylskåp över natten. 1Servera den nygrillade laxen och potatisen med chilimajo och salsa
Denna förrätt provade vi att laga till en middag med några vänner för ett tag sedan. Resultatet blev väldigt gott med lite parmesanost på toppen och en varm chiabatta-halva med smör till
Smaskens till musslornas lätta sötma och ärtornas gröna fräschhet. Koka ärtorna i vatten, häll av vattnet, tillsätt fonden, några kvistar persilja, grädde och crème fraiche, mixa med mixerstav tills det hela är fint krämigt, sätt åt sidan
Så här gör du Börja med att mixa ihop tapenade. Torka pilgrimsmusslor på hushållspapper. Lägg alla ingredienser i en matberedare med vass kniv eller använd en stavmixer och mixa till slät konsistens
Varva grönsakerna, ostsås och lasagneplattor i en smord ungsäker form. För några veckor sedan blev jag inbjuden att delta i en recepttävling i samarbete med ConoSur
Börja med att finhacka löken och vitlöken. Det är lite lurigt att grilla bläckfisk och pilgrimsmusslor då dom blir ordentligt tråkiga och mer som tuggummi om man grillar dom för länge
Grillad grön sparris med citronemulsion och parmesanPortioner. Syra upp smöremulsionen med citronsaft. Nappera sparrisen med emulsionen och riv rikligt med parmesanost över anrättningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.