Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma
Tillsätt äggulor och västerbottenost i stuvningen, smaka av med salt och peppar. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. På kvällen. Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans
Glutenfri paj med svamp och kalkon. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Börja med att mixa kikärtor, kokosolja, vatten , mjöl och salt till en smet/deg
Rör samman det med kesellan och vänd ner i äggsmeten. 10,5-2 dl Socker ( 0,5-2 dl socker beroende på HUR söt du vill ha den). 1BärSätt ugnen på 170-175 grader. 1Blanda smälta smöret med smaksättningen, vaniljen, salt och maizena
Det här är ett sånt recept, slatten mandelmjöl tog slut, några nästan tomma påsarmed olika torkade bär och frukt kunde tömmas och burken med honung kunde skrapas ur och slängas, och det gör ju inte saken sämre att det blev energirika jordnötsbars som jag med gott samvete kan äta när blodsockret på eftermiddagen börjar dala
Köttfärssås är dessutom den perfekta maten att ha med i lådan till jobbet dagen efter. ) Jag brukar dock vara väldigt duktig på att variera min köttfärssås och tillsätter gärna grönsaker i den
Till lunch idag blev det dillkött med grönsaker och potatis. =)Recept på dillkött. Lägg i en kastrull och täck med vatten tillsätt saltet och låt koka upp
Börja med att dela melonen och gröpa ur kärnorna med en sked. För många år sen gjorde jag ofta egen lemonad av vanliga citroner, socker och lite vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.