Finns lite olika varianter på dessa brownies, det här blev min. Det här är alltså ett väldigt bra efterrättsalternativ om man inte vill svulla i sig socker-stinna kladdkakor och brownies jämt
Denna kladdis är gjord med bas påsvartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Dessa bönbrownies har dessutom har ett gott chiakrisp inuti. Italiensk sallad på vårt vis. Att baka med svartabönor låter minst sagt lite klurigt men det väckte absolut vår nyfikenhet
Denna kladdis är gjord med bas påsvartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönorna och mixa tills du får en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.