Kan vara det godaste (ochnyttigaste) Banana bread jag ätit. Världens godaste Banana bread. Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York
o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. M. i. t. n. y. g. a. s. c. k. m. j. r. d. e. å. b. l. v. ä. D. u. p. f. h. ö. q. /. z. -. 1. 0. 6. J. &. K. V. ,. G. S. L. 3. s t
Här kommer ett till tips, om nyttiga morotschips. Så jäkla enkelt att göra dessa, och blir så gott. Potatischips är ju jättepopulärt världen över, men det kan vara väldigt svårt att hitta krispiga ochhälsosamma alternativ
Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa sockerochkalorier. Det går att få till godaoch nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Jag är en riktig godisgris. Jag äter faktiskt godis varje dag. Det är så gott. Choklad, olika karameller, lakrits, salt, surisar – ja, det mesta slinker ner och jag njuter av varenda bit
Blir absolutgodast efter någon dag. *tycker personligen att det är godast med morötter* Lycka till. 12 dl havrekross el vetekross. 12 dl grovt rågmjöl. 11 ½ dl rivna morötter el russin. 15 tsk bikarbonat. vetekli 2 dl havrekross el vetekross 2 dl grovt rågmjöl 2 dl grahamsmjöl 5 dl vetemjöl 1 dl linfrön (kan skippas) 1 ½ dl rivna morötter el russin 5 tsk bikarbonat 2 tsk salt 1 liter fil 2 dl mörk sirapBlanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in. Sätt ugnen på 175 grader Grädda i 1 ½ timme Efter 1 timme, lägg på en plåt över formarna Klart
Vispa ägg tillsammans med mjölken, lägg i mjölet och havren och vispa ordentligt. Smällt sedan smör, och häll i det i smeten, häll i honungen saltet ochvaniljsockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.