1 spenatSå
här gör du 40 minuter Linsgryta: Koka linserna enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i tärningar. Tärna den kokta potatisen och skala och hacka vitlöken. Fräs löken i smör eller olja, lägg i tomaterna, potatisen och vitlöken. Tillsätt kajennpeppar. Häll i grönsaksbuljongen, koka upp. Låt grytan sjuda i ett par minuter. Tillsätt linserna, koka upp och smaka av med salt. Spenataioli: Mixa spenaten och vitlöksklyftorna. Tillsätt majonnäsen, mixa och smaka av med salt och peppar. Servering: Lägg upp grytan och servera med spenataiolin och lite färska spenatblad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 60
Fredagar förknippas ofta med taco och här kommer en böngryta som just har tacosmak. Välj att äta den helt vegetariskt eller lägg till lite kycklingfilé om så önskas
Foto. Theres LundénDet här är en rätt vi lagar varje höst och längtar efter. Den ger allt en hösträtt kan begära, en blandning av jord, sött och syrligt med en tung härlig svampgräddsås
Tärna ner tomaten i halvcentimeter stora bitar och blanda i linsgrytan när den kokat klart. Servera linsgrytan med yoghurtröran som rörs ner i linsgrytan och smaksätter grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.