Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sistatinadkycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst godakycklinggryta
Den här supergodakycklinggrytahittade jag på Karinsfina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda. - Läs hela inlägget här 6-8 portioner. 1 kg kycklingfile. 2 vitlöksklyftor. 1 hönsbuljongtärning
En av korvarna var en chorizo som jag testade i lördags när jag gjorde en kycklinggryta. Har precis skaffat Instagram (ja, jag vet, lite sent men iallafall), kul med alla effekter man kan göra
Skär kycklingfiléeni små bitar och stek iolivoljan. Tillsätt chutney och buljongtärning. Skär moroten, broccolin och salladslöken imindrebitar och rivfint skalet av citronen
Hela familjen tyckte att den blev jättegod så därför ska givetvisni också få receptet. Jag bjöds på den här kycklinggrytan hemma hos min pappa för första gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.