Nu är det ju inte så att det ena utesluter det andra, rätter som tar lite mer tid och är knixigare kan ju också bli genialiskt goda, men när arbetsinsatsen är minimal och det blir in i hoppsan gott - dubbelgenialiskt
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst godakycklinggryta
Risgrynsgröt med saftsås lär jag inte kunna äta många skedar av på julafton, men på fredagskvällen före jul kommer jag förhoppningsvis äta både gröt, dricka glögg och njuta av någon god chokladpralin
Lättlagad, krämig och jättesmarrig. Den här supergodakycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
Det här är min version av en fantastiskt god äppelkaka vi fick på ett favoritställe i Zermatt. Att sitta där med utsikt över Matterhorn och en kopp cappuccino efter morgonens första åk bidrog till stämningen och säkert intrycket av kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.