Godasteäppelkakan ever. Magiskt god att servera den lite lättvispad grädde, glass eller vaniljsås. Inlägget Godasteäppelkakan dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Ja den heter så och fanns med i ett nummer av matmagasinet 2008. Ja när receptet fanns med i tidningen blev det en liten miss, det stod 20 muskotnötter istället för 2 krm vilket gjorde att 4 personer blev förgiftade efter att ha ätit kakan, inte så allvarligt, de fick huvudvärk och yrsel
Kakan är god som den är, men kan bli ännu godare med glass eller grädde. Den här äppelkakan har lite känning av cheese cake, och jag vann faktiskt pris med den i en äppelkaketävling på Allt om Mat för många år sedan
Det här är min version av en fantastiskt godäppelkaka vi fick på ett favoritställe i Zermatt. Att sitta där med utsikt över Matterhorn och en kopp cappuccino efter morgonens första åk bidrog till stämningen och säkert intrycket av kakan
Världens godasteäppelkaka, kan det vara något så här i äppelskördartider. Saftig, smakrik och söt passar denna äppelkaka perfekt till en kopp värmande kaffe efter promenaden i det aningens ruskiga höstvädret som rullat in över oss
När vi hade gäster i helgen gjorde jag verkligen godasteäppelkakan. Äppelkakan är verkligen saftig, fräsch och underbart god med en smak av kardemumma och citron
Är kakan lite kladdig i mitten så blir den extra seg och god. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt det smälta smöret och mjölet blandat med bakpulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.