Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
PERFEKT SÅS. Mycket gott mousserande. Till det dracks det Prosecco, extra dry Castelforte. Imorse var det ägg och bacon, andra dagar soppor, pannkakor idag röding
Pressgurka är väldigt gott till men så blev det inte denna gången men väääldigt gott ändå. Det blev några köttbullar över julen som trillade ner i magen
Testa detta förenklat receptetet. Bor man i Italien måste man FANSEN baka detta. Tillsätt vatten, olivolja och salt (eventuell honung om du vill ha det) och vetemjöl, lite i taget
Det är så enkelt och blir så otroligt gott. Om inte så MÅSTE ni bara göra det nu. Supergott. Låt gärna smeten stå och dra några timmar eller över natt så blir näringsämnena mer lättillgängliga, men om du har bråttom så funkar det att bara låta den stå och gotta till sig någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.