Dags för Gino igen. Varför gör man inte gino oftare. Blev inte så fina bilder förra gången när efterrätten var klar(se här) så nu kör vi igen med nyinköpta formar efter ett besök på Kosta glasbruk
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Gino är ett sådant exempel. Namnet Gino trodde jag kom ifrån att receptet är italienskt men när jag googlade kunde jag läsa att det tydligen är ett svenskt recept, från en krog i Stockholm som hette Gino
Kärna även ur körsbären om du har det i din gino. Hoppas att ni alla har haft en fin midsommarhelg och att den varit fylld av allehanda trevligheter och god mat
Vi börjar med efterrätten som skulle ha varit, GINO, Enjoy. Hejsan hoppsan. Jag har märkt att det varit lite knas med servern här och att alla mina inlägg inte har kommit upp
Gino är ett sådant exempel. Namnet Gino trodde jag kom ifrån att receptet är italienskt men när jag googlade kunde jag läsa att det tydligen är ett svenskt recept, från en krog i Stockholm som hette Gino
Vispa smör, ägg och sötningsmedel (smält inte smöret). Häll i vetemjöl, bakpulver. Rör till en fin deg. Tryck/ kavla ut halva degen i en smord ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.