Första dagen. Lös jästen i vattnet, tillsätt rågsikt och rör till en slät smet. Dett kan med fördel göras i matberedarens bunke som sedan får stå framme med locket på eller plastfolie
Ugn. 200°. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, sirap, kryddor, rågsikt och det mesta av vetemjölet
och för bara 20 spänn får man sig en äkta göteborgsk eller kan man säga hönöisk upplevelse. i saluhallen i göteborg, fast på utsidan, mot paviljongerna, finns en liten ostbutik
När jag var ute och promenerade för ett tag sedan upptäckte jag en ny restaurang. Hur skulle jag kunna motstå att kolla närmare på en restaurang med en skylt utanför där det står, "Ramen-Ya"
Postat av Elin onsdag 01/05 2019 kl. 10. 04 Kommentera. Glutenfritt tips i Göteborg. Wrapped. Vi handlade med oss lunch till tåget när vi skulle åka från Göteborg till Köpenhamn häromveckan
Halloj. Förra helgen var vi ute och åt brunch inne i stan och testade då ett, för oss, nytt ställe. Jag är ju bra på att smälla i mig mycket mat när det vankas buffé, och det lyckades jag med även denna gång
God kväll. )Pustar ut i soffan och bloggar samtidigt. Kom hem från jobbet (19. 00) för en och en halv timme sedan och redan hunnit fixa wraps som matsäck till mig och maken, välja kläder och packa lite resväskan
Han har tagit mig till Oxnö, (som ligger i Stockholms skärgård), som alltid har haft en speciell plats i mitt hjärta, men som idag har en helt annan och ännu större betydelse
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Fotot. Theres Lundén. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Min son och min sambos son har precis satt sig på bussen och är på väg på klassresa till Berlin. Min dotter ska på Summerburst i Göteborg i helgen och min sambos andra son ska till Liseberg med skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.