ERIKAS FORMFRANSKA / ROSTBRÖD(LCHF). När vi hade 180-årskalas bjöd jag på snittar och brödet jag använde var det här. Vispa ihop allt häll upp i en smord 1,5-liters form (har du en form där brödet ofta fastnar
ERIKAS FRÖLIMPA MED POFIBER (LCHF). Blanda allt och häll upp i en smord 1,5-litersform (har du en form där brödet ofta fastnar. Låt stå och svälla i 5-10 minuter. 5-10 minuter Grädda i ca
E-postadress. Blanda ner ca 3-4 msk citronsmet med laktrissirapen. Häll 2/3 av citronsmeten i en form, min är 15-16 cm i diameter. Blanda ner ca 3-4 msk citronsmet med laktrissirapen. Häll 2/3 av citronsmeten i en form, min är 15-16 cm i diameter
Här kommer gästinlägg nr 3. 12-14 portioner som förrätt (3-4 dolmar/port. ca 250-275g konserverade vinblad (ger ca 50 dolmar)Fyllning. Lägg en tallrik (upp-och-ned) över dolmarna, så att de ligger stilla under tillagningen, och häll på 5-6 dl varm köttbuljong. saften av 1-2 citroner. ca 2-2 ½ dl kokspad från dolmarna. 12-14 portioner som förrätt (3-4 dolmar/port. ca 250-275g konserverade vinblad
Erikas frukostfrallor. Nygräddade frallor till frukost är både lyxigt och gott så i lördags när jag fyllde år bakade jag dessa goda frukostfrallor till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.