Segare kött får man leta efter (och förmodligen inte hitta). Jag har alltid, fram tills nu, haft tur med lövbiff, och aldrig köpt segisar, men det här tog alla priser
Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
Enkel att laga, och perfekt till enkel middag eller mättande matlådor. Jag har alltid älskat detta eftersom jag brukade äta det med min farmor och farfar när jag var liten
När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ost och min hemmagjorda gröna solrospesto
Här kommer ett grymt nytt recept, detta blev gårdagens söndagsmiddag och dagens lunch på jobbet. Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel med rökt kalkon och ost
Testade nämligen Victorias, ( Matplatsen ) pastarullar fyllda med skinka och ost. Vi hade ett dagis som besökte jobbet och de var riktigt söta, och modiga
Vi skåningar tycker om potatis, och även om jag inte är så förtjust i kokt potatis (mer än till fisk och köttbullar) så vill jag äta potatis ganska ofta
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Vi donar för fullt här hemma, det ska bli julgodisar och en massa mat. Vi har provat lite olika varianter och har tagit det som vi har haft hemma, den här gången blev det bresola och brieost
Rulla sedan köttfärslimpan i ströbröd, det ger en knaprig yta vilket jag gillar otroligt mycket, flytta till sist over den fyllda köttfärslimpan på en ugnsplåt som ni tidigare smort in med lite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.