Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar medostochskinka. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinkaochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Blanda med gräddfil, ägg, salt, socker och det mesta av mjölet. Skär skinkskivorna mitt itu, lägg en halv skiva skinkaoch lite riven ost på varje degbit, rulla ihop så att spetsen kommer under sist
Använd färska lasagneplattor och lägg på hyvlad (medosthyvel) zucchini, ostskivoroch rökt skinka. Smeta ut bechamelsåsen över hela formen och strö riven ost över
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskostoch mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Pensla rikligt med uppvispat ägg så kanterna limmas ihop. Strimla skinkan fint. Vik försiktigt ihop degen, först från kortsidorna sedan uppifrån och nedifrån så det blir ett avlångt paket
Fylld portabello med bacon ochost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medostenoch kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.