Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinkaochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Blanda med gräddfil, ägg, salt, socker och det mesta av mjölet. Skär skinkskivorna mitt itu, lägg en halv skiva skinkaoch lite riven ost på varje degbit, rulla ihop så att spetsen kommer under sist
Låt schnitzlarna ligga en stund så att paneringen stelnar. Stäng med hjälp av tandpetare. Placera skinkaochost på varje halva, vik den andra halvan över
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskostoch mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.