Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiffmed creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Blanda samman löken medpepparrotsostoch röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank
Strimla soltorkade tomater och blanda med smulad fetaost, crème fraîche och rivet citronskal. Ös över i en skål ochrosta sedan solrosfröna i lite olja och salt
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna ochgrillade paprikorna som du fyller med basilika ochfårostcremén
Där kan man sätta sig ned och plocka svart trumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.