Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Lägg under tiden resten av spenaten i en kastrull tilsammans med lite lite riven muskonöt
Blanda färsen med margarin, potatismjöl, ägg, vitlök, grädde och svartpeppar. Gör såsen under tiden genom att koka upp vatten, tillstt buljong och grädde, smaksätt med soja, peppar och socker
Täck med folie och tillaga i 175 grader ca 25-30 minuter. Stek lök och paprika. Lägg upp det i en långpanna och blanda i ananasbitar, rensad kyckling i bitar
Krydda med örtsalt, peppar och rosmarin. Servera med bakad potatis, ris eller pasta och en god sallad. Stek svamp och lök i fettet tills det mesta av vätskan från svampen kokat in
brödsmulorna i champinjonblandningen och smaksätt med örtkryddor, salt och peppar. Pensla en fyrkantig, ca 20 cm bred bit aluminiumfolie per portion med lite av oljan
Servera med ris och en sallad med cocktailtomater, strimlad rödlök och färsk koriander samt såsen. Blanda ut 1/2 paket saffran med 1 msk hett vatten och pensla köttet. Pensla en form och filéer med en blandning av flytande margarin, 1/2 paket saffran och 1 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.