Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Fördela osten i varje ficka och tryck i hop köttet omkring
Stek lök och paprika. Lägg upp det i en långpanna och blanda i ananasbitar, rensad kyckling i bitar. Täck med folie och tillaga i 175 grader ca 25-30 minuter
Hetta upp en wok och häll i oljan. Garnera med jordnötter och koriander. Tillsätt kycklingen i strimlor och stek under omrörning tills kycklingen är väl täckt av currypastan
Späd med vatten, droppa i lite soja och buljong eller kalvfond. Späd med mer vatten om det behövs. Blanda i bitar av svamp och bambuskott, böngroddar, strimlad selleri och morötter
Servera med bandspagetti och sallad OBS. 4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
brödsmulorna i champinjonblandningen och smaksätt med örtkryddor, salt och peppar. Skär purjolöken och moroten i tunna skivor och lägg dem mitt på folien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.