köttfärslimpa medbacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Det var de här fyllda korvarna jag suktade efter i veckan. Det går nog till och med att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
Servera med ett gott hemmagjort potatismos eller gräddstuvad brysselkål alt. Här kommer ett supergott recept på fylld frukostkorv som jag hittade hos Linda på Kryddburken
Fylld portabello medbacon och ost. Ett pkt bacon klippt i små bitar. Ett pkt bacon klippt i små bitar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll medbacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min
Skär ett snitt längs med korven och lägg i fyllningen. Servera gärna med hemmagjort potatismos. 4-6 st tjocka frukostkorvar. 4 msk bostongurka 4 msk crème fraiche 2 msk stark senap Salt, efter smak Peppar, efter smak 4-6 st tjocka frukostkorvar
Fräs baconstrimlorna så de får fin färg, mot slutet lägger du ner purjolöken och låter fräsa med. C delar gärna med sej till oss av frukterna från hennes planteringar, tidigare har rabarber, tomater och chili hittat hit, och nu fick vi alltså med oss en megalaktiskt stor zucchini hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.