Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Idag var jag och sniffade lite i kanterna av denna underliga klassiker ochfyllde min fläskrullad med mer fläsk från salsiccian och resultatet var verkligen bra
Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen. rejät med persilja. Ta en kniv och lägg den på tvären över vitlöksklyftornaoch tryck till
Kör osten ihop med basilikablad, smör och pressad vitlök i matberedaren till en mjuk pasta. Det är Mors dag idag och den ska vi fira tillsammans med min svärmor och svärfar
Fyll den sedan med en citronhalva, vitlök, timjan och persilja samt salt och peppra. Det fina med cirkelträning är att man jobbar mycket med kroppen och jag har ju både en crosstrainer, pressbänk och vikter så idag körde jag mitt pass hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.