När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ost och min hemmagjorda gröna solrospesto
Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Jag återkommer vid något annat tillfälle till recept på egna gnocchi, men dag blev det i stället tortelloni fylld med ricotta och spenat från kyldisken
gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt och pepparRosta brödet. Lägg på osten och in i mikron några sekunder tills osten smält
Jag är väldigt förtjust i soppa och gör det gärna åtminstone en gång i veckan. Och det fiffiga med soppa är ju att det går att hiva i lite av varje, det mesta smakar bra
Jag har aldrig, och jag menar verkligen aldrig, hittat på och bakat ett eget bröd utan recept. När jag var liten var jag riktigt kass på bakning och det skrämde mig länge från att ens försöka mig på att baka
*lägg sen i löken ochsvampenoch rör runt. Men datorn har levt sitt eget liv och även kraschat så allt har fått installerats om och blivit fabriksåterställt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.