Idag åt viris, sås och kycklingfileérlindadeilufttorkadskinka. Du behöver (till 2 pers). * 2-4 fileér per person (beroende på storlek) * En skivalufttorkadskinkatill varje filé * 3dl vispgrädde * 1msk tomatpure * salt, vitpeppar, svartpeppar och. 2-4 fileér per person. 3dl vispgrädde
Att fylla fläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilikai stället för torkad
Dela kycklingen, på längden ( interiktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Lägg skivor av rökt skinka på köttet och bred ut röran och rulla ihop
Skär kycklingeni små bitar. Dela bacon mindrebitar och stek. Lägg ner bacon, kyckling, paprika och majs, låt det puttra samman på spisen en liten stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.