Blev även sötpotatischips med salt och vinäger (typ det bästa jag vet). Här är det bara att välja dina favorit nötter, jag hade pistage, mandel och cashewnötter
Ta ut kakan, häll fudgen över och toppa mednötterna. Fudge. Jag gjorde en hemmagjord vaniljsås till och den kommer jag också nästa gång byta ut mot en tex creme fraiche smaksatt med vanilj för att bryta av lite mot den söta kakan
Servera nötterna varma tillsammans med ljummen brownie och iskall vaniljglass. Så det receptet får ni hämta därifrån ifall ni vill göra dem, annars funkar det lika bra med vilken kladdkaka som helst
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast. Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.