1 florsocker1.
Kärna ur och dela frukten i bitar. Lägg den på dubbla lager folie, strö på socker och lägg i önskad krydda.2. Gör ett paket och lägg på grillen i 5–10 minuter beroende på hur stark värme du har. Frukten ska mjukna.3. Servera med vispad créme fraiche som du sötar med lite florsocker.
Lägg potatisskivorna på en plåt, pensla med olja och krydda med salt och vitpeppar. Gör en skåra i kycklingfiléen och lägg i två aprikoseroch färsk timjan, vira två skinkskivor om varje kycklingfilé
Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor. Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över
Lägg några skedar lätt tinad vaniljglass på varje portion och ställ gärna fram en skål med flagad rostad mandel, grovhackade hasselnötter eller kokos på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.