Fruktig och saftig smörgåstårta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 dl vetemjöl special, ca 600 g
  • 1 1/2 tsk salt1 tsk strösocker
  • 50 g jäst2 msk smör & rapsolja, Arla
  • 4 dl mjölk, 37º
  • 1 burk fruktcocktail i juice, 415 g
  • 2 syrliga äpplen, tärnade3/4 dl lättmajonnäs
  • 1 dl minifraiche, 5 %
  • 1/2 citron, rivet skal
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 2 röda paprikor, tärnade
  • 100 g rökt kalkonbröst, hackat
  • 3/4 dl lättmajonnäs
  • 2 dl matyoghurt1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 300 g färskost light, t ex Philadelphia
  • 1 dl crème fraiche, hårt vispad
  • 1 kruka färsk basilika, finhackad1/2 tsk salt2 krm vitpeppar, nymald
  • 2 huvuden grönsallat, de innersta bladen
  • 10-12 skivor port salut (ost)
  • 10-12 skivor rökt kalkonbröst
  • 200 g röda vindruvor, kärnfria
  • cocktailtomater
  • gurkskivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.