Idag har det varit ett sånt ruskväder att jag inte vet vad. Började dagen med helgfrukost sedan lunchades det på Max, har sedan legat i soffan och degat hela dagen precis som igår
instagram 100kitchenstories. Till frukost gjorde jag bananglass med smak av lemoncurd som jag hade garnerat med aprikos, hemmagjord granola och lite frysta bär
Piroger. 0kommentarer. Häromdan bakade jag piroger om idag visade sig vara ett snabbt och bra lunch/middagsval när tiden är knapp med en fräsch sallad tilll
instagram 100kitchenstories. Jag älskar choklad, och den får gärna vara inkluderad i all typ av mat. Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw and Vegan Triple Rich Chocolate Tart
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekisk yoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
instagram 100kitchenstories. Surt, sött och beskt. Lingon, jordgubbar och tranbär. En smoothieskål som har en fin balans i smak, är vegan och raw, innehåller endast frukt och bär, och som är mycket god
Jag har skrapat det sista ur burken med kardemummagranola och även tömt de sista smulorna ur kartongen med min favoritgranola Paulúns kandel, äpple och mandel
Instagram 100kitchenstories. Har ni saknat mina frukostskålar. Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
Happy Birthday to me, Happy Birthday to me, Happy Birthday sweet Lisa, Happy Birthday to me. Ja ungefär så hade det låtit om jag sjungit till mig själv i morse
I och med att hettan lättar så kommer även experimentlustan fram. Och med det fixar jag hem lite nya leksaker från Go for life som skall få hoppa ner i kommande recept
Jag brukar ha rätt svårt att äta något varmt till frukost så jag gör nästan alltid overnight oats istället, men nu när det är så ruskigt ute är det mysigt med lite värme i frukostskålen
Jag har många gånger gjort frukostgröt på quinoaflingor, men aldrig på hel quinoa. Quinoa är ju en helt fantastisk ört (ja, det är faktiskt en ört och inget annat)
Det första alternativet används framför allt som pålägg, medan det andra, som jag gjorde, är god att strö över frukostskålen, lägga till i granolan eller att använda som dekoration eller "pricken över i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.