Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Jag brukar göra mina overnight oats i gamla glasburkar från t ex jordnötssmör, då kan man enkelt ta med dem om man får bråttom – och så ser det såklart lite stylish ut
Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. Jag ligger lite efter med uppdateringarna här - men bare with me, de kommer, de kommer
Man tillagar inte havren alls i det här receptet utan grynen löser upp sig och gottar till sig över natten i kylen tillsammans med valfri vegetabilisk mjölk (jag använde mandelmjölk) och smaksättning
Så behändigt att förbereda kvällen innan med havregryn, frukt och bär, ställa in i kylen och så på morgonen har du den godaste frukosten du kan tänka dig
Tänk att något så simpelt som gröt, som förr klassades som fattigmans kost, nu ses som trendig kost och som lyxrestauranger numera lockar med till frukost
Jag tycker att det är toppen att ha en stor burk färdigblandad med favoritgryn och frön för att snabbt kunna strö på yoghurt, göra gröt av eller baka ett grötbröd
Det är det som är toppen med overnight oats du kan ta i stort sett vilka bär och frukter som helst. På morgonen har du en urgod bägare proppad med nyttigheter
Och så är det ju det här med rosorna. Chiapudding med overnight oats. Denna gång blandade jag ner lite havregryn i smeten, så det blev en mix av både chiapudding och overnight oats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.