My favorites (as mentioned a million times) are the classic bananapancakes. Although, I still love the flavor of banana, therefore, I tried switching some of the flour for mashed banana, and it turned out delicious and VERY filling
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Får du överblivna äggvitor. Jag brukar får det bl. a. när jag gjort egen majonäs. Eftersom att det inte går så bra att göra sockerfria maränger med äggvitorna så kom jag på att använda dem i pannkakor
Jag valde Banana chiffon rulltårta till min marsipan rulltårta eftersom jag hade många väl mogna bananer hemma och jag ville gärna prova ny smak av rulltårta fyllning också
Börjar med att mosa bananen med en gaffel. Vispa sedan äggen i en skål vid sidan om. Blanda sedan äggen och den mosade bananen och vispa ihop med lite kanel och pyttelite vaniljsocker (måste inte ha i vaniljsocker, det blir sött endå pga bananen)
Banana chocolate chip protein pancakes. Igår blev det ingen träning men idag kände jag mig mycket piggare så jag och David åkte till Gävle Kraftsportsklubb och tränade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.