Eftersom både jag och sonen tyckte att det smakade för mycket solroskärnor förra gången jag provade att göra egen nutella beslutade jag mig för att göra ett försök till, men på ett annat sätt
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Skär sparris (spar knopparna) och bryter broccoli i mindre bitar, spar buketterna och använder stjälken, mixar allt med sardeller, kapris, vitlök, chili och timjan
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
Formfranska Bakat formfranska, mest för min sons skull. Han ska nu fortsätta sitt matäventyr & på agendan står det att lära sig äta bröd & då kommer ljus formfranska väl till pass
Chokladmousse är ju så dekadent… så sensuellt och gott. Jag gör den helt och hållet på extra creamy kokosmjölk (utan grädde) men det smakar inte särskilt mycket av kokos
Fredagskväll i radhusköket. Jag och 15-åringen grejar med maten, det ska bli lövbiff till middag. Han vill ha den stekt i skivor, jag strimlar köttet till en Sauté de Boeuf à la Parisienne
Jag brukar få mina idéer och anfall att baka på morgonkvisten. Jag får liksom lite idéblixtrar i huvudet och funderar sedan någon dag eller två på olika mjölsorter, kombinationer och smaker
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.