Glad påsk på er allihopa. Nu har det verkligenvarit ett långt uppehåll här på bloggen. Jag har faktiskttagitmig ett välförtjänt påsklov och njutit av ledighet hos familjen uppe i norr
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Hej och välkomna tillmin blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer imittliv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapausi allt slit och hade därför med migfikatill jobbet idag
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Riktigtfrisk och läskande, så igår bestämde jag mig för att göra egen saft
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Grilltider. Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirikalinser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.