Slut på tjatet nu, det är ju Fredag idag. Men jag försöker tänka så att förr fanns det varken mat eller tid att äta 4-5 ggr per dag (som är dagens råd) och människokroppen är inte gjord för att äta hela tiden
) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra. Här är recept på Wraps/rullar med kyckling, champinjon- och baconröra
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleLinkedInGillaGilla Laddar. Räkna med ett halvt ägg och 6-8 stora räkor till varje smörrebröd. Skär några cornichoner på längden och lägg över – var generös, gärna 3-4 halvor. Till 4 portioner behöver du 1 kg rostbiff, 1-2 tsk salt samt vit- eller svartpeppar. Räkna då med omkring 1 timme och 15-30 minuter i 125 ° och 50-60 minuter i 175° för ett kg kött
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
1-2 stora potatisar per person av fast sort. 1-2 dl riven sveciaost. 2-3 dl grädde. Potatisen skyfflades in i ugnen på 225 grader och fick stå runt 20-30 minuter till de var klara och hade fått en riktigt grann yta. 1-2 tsk messmör. 2-3 dl vispgrädde. 1-2 tsk svartvinbärsgelé. 1-2 stora potatisar per person av fast sort. 1-2 dl riven sveciaost. 2-3 dl grädde. 1-2 tsk messmör. 2-3 dl vispgrädde. 1-2 tsk svartvinbärsgelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.