Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Skiva och lägg på knäckemackan med kaviar och gräslök och en bit sill. Eller gör en riktigt god kall potatissallad att servera till sommarens grillade kött- och fiskrätter
Servera fisken på en bädd av nudlar och garnera med några skivor salladslök. Vänd fiskbitarna en och en i mjölblandningen, skaka av överflödigt mjöl, doppa fiskbitarna i det vispade ägget och vänd dem sedan i mjölblandningen igen
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.