Ta upp örterna ur pannan och smaka av med salt och peppar. Börja med att karamellisera löken. Har du en mandolin (grönsaksskärare) så kan du med fördel använda den då det dels går fortare men skivorna blir också mer jämna
Dela körsbärstomaterna på mitten och lägg dom i pajformen med den skurna sidan uppåt. Så därför tänkte jag passa på att ge lite inspiration idag i form av en jättegod paj medkaramelliseradlökoch getost
Fördela den karamelliseradelöken över smördegsbitarna, toppa med soltorkade tomateroch oliver. Resterande smördeg kan du gärna använda till att göra en liknande smördegspuff med västerbottensost och rom, se recept här
Börja med att krydda fläskkarrén med salt och peppar. Servera med ris eller bulgur. Dela tomaterna på hälften och ta i dem på slutet så att de bara precis blir varma
En härlig blandning medfrasigt panko till paneringen. Detta "ströbröd" håller sig frasigt eftersom det inte suger åt sig fett på samma sätt som egenrivna brödsmulor eller köpt ströbröd
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på KaramelliseradRödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Bryn i olivolja med pressad vitlök, färsk timjan, örtsalt och peppar. Ta upp de soltorkade tomaterna, bryt broccolin i mindre bitar och blanda med kycklingen
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliseradlök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Finhacka den gula lökenoch skriva tomaterna i tunna skivor. Jag brukar alltid ha mer vitvinsvinäger eftersom jag älskar vinägersmaken, tomaterna är också ett perfekt tillbehör till grillat
Related recipes Filodegspajmed grö. Smaksätt med salt och peppar. Fördela potatisblandningen på mitten av de fyra degbitarna, vik upp hörnen och placera dem på en bakplåt
Filodeg matchas bäst med en krämigare fyllning som passar ihop med dess frasighet. Fyllningen bestod av grillad kyckling från butik, soltorkade tomater, purjolökoch lite creme fraiche, bara nog för att binda ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.