Och eftersom de inte bara lät sanslöst goda utan även var det så måste jag bara dela med mig här. Heddas recept låter som följande och det som stor inom () är det jag bytte ut mot i mina bollar
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 1- 2 msk gojibär. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 1- 2 msk gojibär
Jag försöker variera bollarna med lite olika ingredienser, och den här gången fick det bli råa cacaonibs, som jag lade i blöt över natten tillsammans med chiafrön, solrosfrön, pumpafrön, mandel, ochgojibär
Det är en variation på det paleoinspirerade bröd jag gjorde i höstas, och det är fullkomligt knökafullt med bra näringsämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och nödvändiga fettsyror
), sen flöt mina havrecoockies ut till en enda gegga, så jag fick ofrivilligt förvandla dem till cake-pops, och sen som kronan på verket lyckades jag med konststycket att koka över min frukostgröt över hela spisen
Smaka av med salt och peppar. Till chilin serverade jag quinoa-majsmuffins för en touch of sydstaterna med du skulle också kunna servera grytan tillsammans med quinoa, råris eller ett annat gott bröd
Min standardfrukost är fortfarande denna favoriten men idag blev det lite variation och jag åt en oväntat god smoothie toppad med kokoschips ochgojibäroch ett stekt ägg till
Dela brysselkålen i fyra bitar och stek i stekpannan så den får fin färg. Under tiden kan du rosta pumpakärnor, strimla vitkål och riva bort grönkålen från dess stjälk
Riv morötterna, skär ut hinnfria klyftor av apelsinerna, och blanda ihop alltsammans medgojibären. Men även den kan man ju nyttighetsförstärka och piffa upp med lite extra gott tillbehör
Njuter gör jag i alla fall omåttligt när jag sätter tänderna i en tryffel, det hårda ytterhöljet krasar, och det krämiga innandömet med syrliga gojibäroch knastriga pistaschnötter uppenbarar sig i all sin ljuvlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.