Jag gjorde en vanlig vit sås på smör och mjöl, som en béchamelsås, som jag hade både mjölk och matlagningsgrädde i tillsammans med salt och peppar ovanpå min stekta vitkål
färdig, häll den i en stor skål medkokosmjölkenoch blanda den till en grov. och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och sen känna sig tvingad
På stående fot komponerade jag ihop den här rätten medkokosmjölkoch hokifilé som basvaror. Servera exempelvis med ris eller quiona och kanske lite frästa frysgrönsaker som sugarsnaps och haricot vertes
Enkelt att göra en ledig söndag, vilket jag gjorde i går samtidigt som jag grillade en kyckling som mer eller mindre helt skötte sig själv och sen fick svalna innan jag rensade den och i dag efter jobbet sen gjorde en flygandeJacob
värm en gryta med bulgur, kokosfett, gurkmeja och kurry. bränn en aning kryddorna med bulgur. kokosmjölkoch vatten sen vitlökspulver, sätt på ett lock och låt den koka på
Häll i blomkåloch broccoli stöt sönder den med en potatisstöt låt det bli varmt. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämplig konsistens
Var försiktig med saltet då både bacon och nötter är salta. Och den blir minst lika bra utan grädde. Quinoa, rött ris, stekt blomkål eller en matig sallad
Ta upp på skärbräda och skär i skivor. Vispa grädden, rör ner chilisås, curry och lite salt. Stek strimlad bacon och låt fettet rinna av på hushållspapper
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.