Smaksätt medcitronsaft. Dekorerade med lite frukt blir det som en liten bakelse. Härlig konsistens från vallmofrönaoch en fantastisk friskhet från de ekologiska citronerna
Raspa i citronzestoch avsluta med att vända i vallmofröna, spara några till toppen av kakan. Häll glasyren på den avsvalnade kakan och toppa med rostade vallmofrön
Garnera med färska blåbär och blad av citronmeliss. Kontrollera med en sticka att kakan är klar. Rör ihop glasyren av florsocker ochcitronjuiceoch ringla över kakan
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.