Till frostingen använde jag mig av samma som jag hade till mina morotscupcakesmed ingefära. Men denna gång smaksatte jag smeten med lite rivet skal och saft av lime ochcitron
Blanda mjölken med smöret och häll ner i smeten. Vispa till en jämn glasyr med elvisp. Vispa ihop färskost och smör, rör i florsocker, citronskaloch hushållsfärg
Koka upp mjölken och rör i vallmofrön, ställ att svalna. Lossa lite försiktigt runt kakformens kanter, stjälp upp och pensla den varma kakan medcitron- och sockerröran
Raspa i citronzestoch avsluta med att vända i vallmofröna, spara några till toppen av kakan. Häll glasyren på den avsvalnade kakan och toppa med rostade vallmofrön
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.